Eli nyt on taas tällainen sekalaispostaus, vähän kuulumisia ja muuta :)

   Kuten edellisessä postauksessa jo hehkutinkin, niin viime viikonloppuna oli Intohimona Skräppäys Vuosaaressa. Ekaa kertaa olin mukana ja täytyy sanoa että ihan mahtava tapahtuma! Tosi mukava tunnelma, pääsi täysin pois tylsistä koulukuvioista ja sai ajatella ihan vaan papereita, nauhoja, värejä, kukkia; kaikkea ihanaa :) Paras asia (kuten tapaamisissa yleensäkin) taisi kuitenkin olla muiden hurahtaineiden seura, niin vanhojen kuin monen uudenkin tutun :) Erityiskiitokset vielä lauantain pöytäseuralleni, Marikalle, Veeruliirulle ja Pialle! 

    Niin ja tosiaan, munhan piti olla paikalla vaan lauantaina, mutta illalla kun tultiin hakemaan kotiin niin täysin rättiväsyneenäkin vielä olin sitä mieltä että olin niin vallan mukava päivä että pakkohan sitä vielä sunnunitanakin oli päästä. Joten pari viestiä Facebookissa ja aamulla Maiju jo soittikin että haluanko kyydin messuille niin pääsisin Heinikkaan töihin siksi päiväksi, kun oltiin jo aiemminkin Heini kanssa tälläsestä puhuttu :) Oli ihan älyttömän kiva päivä tämäkin, ekaa kertaa kassakonetta käyttämässä ja täytyy kyllä Heiniä vielä kiittää siitä, kesätöitä haettaessa se kun on usein iso plussa ;)

 

     Paljon (=liian paljon) tuli kyllä taas ostosteltua mutta niistä en kuvia ottanut kun en enää edes muista mikä mistäkin oli... Niin ja suuuret kiitokset vielä Craftican Annelle, joka pelasti mut nälkäkuolemalta ja oli muutenki tosi joustava. Mahtavaa palvelua :)

  Ja tässä on vähän aikaa sitten Maikolta saamani tunnustus... kiitos vielä kerran, tää tosissaan piristi fysiikan ja matikan täyteistä päivää! :)

   Ja tähän tunnustukseenhan kuuluu kertoa 7 asiaa itsestään, joten täältä pesee:

1. Rakastan elokuvia, siis ihan oikeita elokuvia (vaikka kyllä ihan hömppääkin on välillä kiva katsoa :). Meillä iskä on keräillyt DVD:itä niin kauan kun muistan ja ennen kun äitillä meni hermo niihin ja se pisti iskän myymään turhat pois viime vuonna, oli niitä yli 1050 kpl... 

2. Fantasialeffat ja -kirjat on aina vetänyt mua puoleensa, Prinsessa Mononokesta ja Pottereista se lähti sillon joskus 5 vuotiaana... Tykkään myös piirtää kummallisia olioita ja vanhan näköisiä karttoja ihmeellisiin maailmoihin :)

3. Syön usein jäätelön kanssa suolapähkinöitä tai sipsejä.

4. Eläinallergiani takia meillä on vesikilpikonna, mutta haaveilen päivittäin kissasta...

5. Rakastan kieliä, ja ensi vuonna aionkin aloittaa espanjan, ottaa pari kurssia viroa, jatkaa ranskaa ja tietty englantia ja ruotsia.

6. Unelmoin reilauksesta halki Euroopan, reittikin on jo tarkasti mietittynä :)

7.  Tähän mennessä ainut liikuntamuoto josta oikeasti pidän on ollut tanssi, tällä hetkellä käyn hip hop-tunneilla ja syksyllä aloitan luultavasti nykytanssin :)

   En nyt pistä tätä eteenpäin, mutta tämä kyllä kuuluisi kaikille taitaville skräppääjille ja kortteilijoille jotka tunnen!    

 

   Mukavaa lauantaita kaikille,

       Juuli :)