Mietin pitkään osallistuakko vai eikö uusimpaan Inspikseen. Ei siinä muuta ongelmaa mutta kun haasteena oli kuva koko työn taustana ja mulla ei ole suurennoksia eikä tulostin pysty A4-kuviin, ainakaan värillisenä. Olin jo "luovuttanut" kunnes näin Ninarskun työn, joka oli toteutettu 6x6 koossa, ja sain idean kokeilla hyvin pientä ja itselle uutta kokoa: 4x6. Tää on oikeesti minimaalinen, en ajatellut että se näin pieni on!

   Tää on siis kaksiosainen, taakse kiinnitin nauhoilla toisen sivun jossa on vaan teksti. Kuva on tulostettu, eikä liity mitenkään hyvin henkilökohtaiseen tekstiin, jota en tahdo julkaista... Tykkään tosta kuvasta ihan muuten vaan :) En nyt tiedä täyttääkö tämä ihan haasteen kuvausta, Ellis voi sitten jättää arvonnasta jos siltä tuntuu ;)

   Ultraniukkoina koristeina pinkkiä kartonkia, valkoista kynää ja pari timangia. Reunat vetäsin vielä ruskealla musteella. Niin ja ne nauhat joilla sivut on kiinni on harmaasta t-paidasta leikattua nauhaa, joka on paidan niskassa jotta se pysyis henkarissa... mä leikkaan ne aina irti, ei sillä niin väliä jos vaatekaappi on sitten henkareista tippuneiden paitojen vallassa ;))

    I made this 4x6 "layout" to this week's GetInspired challenge, where you were supposed to use a big picture as a background. The text is behind this black 'n white picture.