Tällä viikolla Inspis haastoi teippaamaan. Innostuin aluksi tästä oikeen kunnolla, mutta en ole ehtinyt tekemään tällä viikolla kuin edellisen postauksen leiskan Lauran haasteeseen, jos ei oteta lukuun viime lauantain session kahta leiskaa, joista toinen on tämä. Aluksi tähän piti tulla tuota Paperikeijun sydänteippiä enemmänkin, mutta se ei tuntunut istuvan oikeen mihinkään... paitsi tohon otsikon alle. No, teippiä se kumminkin on :) Inspiroiduin kuitenkin muiden haasteeseen osallistuneiden töistä sen verran että ajattelin viikonloppuna kokeilla leiskaa jossa on maalarinteipit tekstin alla, se näyttää musta tosi kivalta muiden leiskoissa! 

Mun kaveri vaan on niin hulvaton, ihan hupi hulvaton suorastaan :)) Tohon vasempaan reunaan mietin vielä sellasta tekstiä tuon paperisuikaleen myötäisesti, jos älyytte mitä tarkotan... Mitäs mieltä olette?

Tuo mun uusi pronssi kimalleliima on aikasta kiva :)

On se kyllä aika säällittävä teipin pätkä.... Nuo puhekuplatarrat ostin askartelukirppiksellä Hempalta... lauantaina porukalla ihmeteltiinkin että ei oo kyllä ehkä ihan Hempan tyylisiä ;)

  Tänäänkin on ollut kyllä niiiin hulvaton päivä että :) Ja Ihana-lehtikin tuli, ja siellä oli ohje tähtialbumin tekoon, jospa tuota nyt sitten pitkien aikomusten jälkeen kokeilisi? Ajattelin että tästä päivästä saisi kepeästi ne albumin sisältämät kuusi aukemaa, niin hauskaa oli ostoksilla ja mäkkärissä juoruilemassa :D Piiiitkästä aikaa näin kavereita koulun ulkopuolellakin, kaikki on nykyään niin kiireisiä :))