Ostin marraskuussa (?) Helsingin Kädentaito messuilla olleelta jenkki firmalta tällaisen lintuleimasinsetin, jossa on siis lintuja kahta eri kokoa, molempia molempiin "suuntiin". (eli niin että toisella tulee nokka vasemmalle, toisella oikealle) En vaan muista kummalta firmalta tämän ostin, kun kaksihan niitä oli.. Tai enhän mä tätä ite ostanu, äitiltä sain kinuttua... Mamma betalar ;) Ehtona oli että teen sille rintaneulan linnulla ja Glossy Accentilla, ja tässä tää nyt on, 2,5 kuukautta myöhemmin! Noin kauan siihen meni että tunnin jaksoin uhrata tälle lintuselle! (joo olen laiska ;)

 Elikkä leimasin linnun Cansonin paksulle paperille, väritin ProMarkereilla ja levitin ekan kerroksen lakkaa. Annoin kuivua. Sitten vasta leikkasin irti paperista. Eli näin ei mennyt niin ryttyyn kuin olisi mennyt jos olisi niin paksun kerroksen lakkaa laittanut pelkälle pikku paperin palaselle. Sitten siivet ja kruunu kiinni, kuivaksi, ja lakkakerros takapuolelle. Lopuksi kun oli kuivunut lisäsin vielä rintaneulan takapuolelle samalla tökötillä. Helppo homma!

 Ja kun sitten erehdyin kehumaan äitille sitä helppoutta niin nyt se on jo tilannut multa näitä lisää, vähän joka väristä ja mallista. No, ainakin se osti mulle lisää leimasimia joista se haluaa että mä näitä teen, että jos jotain pahaa niin jotain hyvääkin!

 

P.S. Leimailutaivaaseen on enää 2 päivää jos tätä ei lasketa!! ;)