Tällä viikolla Inspiksessä skräpättiin päivämääriä... aluksi en löytänyt kehitetyistä kuvista yhtään tähän haasteeseen sopivaa, mutta kun lauantaina Suskin ja Elliksen järjestämässä (superkivassa!!) skräppäystapaamisessa aloin väkertämään leiskaa siitä kuinka lähellä kesäkuu ja sen myötä koulun loppu (tiedän, mun leiskojen aiheet on viime aikoina vähän polkeneet paikallaan.. mutta haluun vaan saada kaikki nää tuntemukset muistiin :) on, ja kun iski heti tenkkapoo että "mitä ihmettä mä tähän laitan?" niin keksin että tästähän tuleekin leiska Inspikseen ja heti alkoi homma skulaamaan :) 

    4.6 - ja sitte se on ohi ♥ Kuva on jo toissa kesältä yhdeltä monista Pihlajasaaren reissuilta, ja odottanut iha liian kauan skräpätyksi tulemista! (harmi kun kuva on vähän saanut heijastusta pintaansa, mutta siinä on siis portti joka avautuu merelle ja takana näkyy pienenä plänttinä Suomenlinna) Tuo on ollut yks lempparikuvista jo pitkään mutta en vaan ole löytänyt sen "arvoista" leiskaa :) Kun välillä en halua käyttää kaikkein rakkaimpia kuvia ihan "mihin tahansa" :D Onko muillakin tämmöisiä ihmeellisiä kuvanvalintaperusteita? 

   Vähän houkuttelis lisätä valkoisia maaliroiskeita vasempaan alakulmaan Anskin tapaan, mä olen pitkään ihaillut Anskin leiskoja ja vähän aikaa sitten kokeilin sitten itsekin niitä maaleja vähän roiskia... siitä leiskasta sitten enemmän vähän myöhemmin :)