Viime tingassa ehdin mukaan haasteeseen :) 

  Olen jo pitkään halunnu tehä xingmäistä sivua, sellasta runsasta ja ihanaa :)) No, yks ilta selailin hänen blogiaan ja sieltähän löytyy hirmusti ohjeita koristeiden tekoon, joten aloin silloin väkertämään niitä. Seuraavana iltana halusin saada ne johonkin leiskaan ja mihinkäs muuhun ne sopis kun Liisaan ;) Eli Liisaa käsittelee tämä(kin) sivu, tällä kertaa siitä näkökulmasta kuinka tykkään siitä elokuvan "tyylistä", siis siitä koko Ihmemaasta ja siitä miltä koko elokuva "näyttää".
 

   En tiedä xingmäisyydestä mutta ainakin aika Liisa siitä tuli :) Sienet ja Mad Hatter on leikattu Liisan mainoksesta lehdestä ja samoin tuo vaaleanpunainen kukkaoksa on Geishan mainoksesta sen naisen päästä leikattu :) Tekstipaperin sain Leikkaa&Liimaassa Kruununjalokivestä, sydänkakkupaperi on Sinellistä, ja kaikki, siis kaikki loput koristeet on ite tehty!! Ennenkuulumatonta multa, jos oon jotain tehny ite niin se on ollu joku pikkunen kukka yms...

    Tuolla alareunassa on vielä piilojournaling. Toinen kukka on ihan vaan revitty erikokoisia ympyröitä ja laitettu päällekkäin ja kimalleliimaa, toinen on Marthan punchilla leikatuista sydämmistä koottu, reunoilla kimallekynää. 

    Oih, tuo on niiiin ihana toi kaalimato, ja äänenä on vielä Pottereiden Kalkaros!! Se on niin hyvä siihen! Perhonen on kahdesta Fiskarsin sydämmestä, kukka ihan vaan musteellakäsiteltyä rytättyä paperia, samoin lehti.

   Perhonen Marthan puncheista, ja okei, nuo muoviperhoset ei ole ite tehty mutta ihan omin pikku sormin purettu Tiimarin rautalangasta jossa noita on muutaman sentin välein ;) 

   Niin ja ylimmän kuvan kukassa on lehtenä riikinkukon sulkaa, tosin ei oikeeta, ihan Sinellistä ostin koruaskartelua varten ja niistä sitten jäi noita hahtusia...

   Mä en ole vielä saanut päätettyä tykkäänkö tästä vai en, jotenkin tavallaan tykkään, tavallaan tässä on mulle jo liikaa... Pitää miettiä. Mutta ainakin tätä oli ihana tehä!! Tosi rentouttavaa, sai vaan sohia koristeita minne halus ja sitten vähän tarkempaa leikkuuhommaa yms...ja hei ei unohdeta kimalletta, jota sai käyttää ihan ylettömästi!! Eli varmaan kyllä varmaan kokeilen uudestaankin ;) 

   Pihlajasaari kutsuu nyt mua telttailemaan :)