Ehdinpähän mukaan Inspikseen,  luulin että en ehtis mutta eilen illalla sain revittyä muutaman minuutin skräppäykseen :) Mietin aika pitkään aihetta, mutta sitten keksin:

"Ootko sä ihan hullu konna?" Eli meidän Otto-neiti kilpikonnasta keksin kysymyksen, jota varsinkin näin kevätriehumisten aikaan tunnun kysyvän itseltäni aikasta usein :) 

Käytin tässä myös ihanaa twisitä, mutta kaikki teksti ei mahtunut luonnoksen paikoille, joten tein ympyrän taakse piilotetun journalingin:

Teksti:

 

  Keväällä Otosta tulee aina ihan hullu. Se meluaa ja koluaa, yrittää kaikin keinoin päästä pois akvaariosta. Välillä se yrittää seinän puoleltakin, mikä on kyllä paljon kivempi kuin se että saa koko ajan pelätä koska se saa sen irtolasin siirrettyä ja tippuu reunan yli. Ja jos sen yrittää ottaa pois ennen sitä, se raapii (ainakin mun) kädet ihan haavoille. Ja kun sen on ottanut pois se saattaa vaan jämähtää paikoilleen ja haluta takasin. Sillon ei voi kuin kysyä iteltään: Ootko sä ihan hullu konna?.Se se vielä oliskin että se vastais...

  Taustana ihana Graphic 45 kartonki, tota pitää saada lisää! Ootteko muuten huomannu että Inspis lähenee uhkaavaa vauhtia haastetta #100!?! Huhuh :)