Väsäsimpä osallistumisen vielä Inspiksen viikottaiseen haasteeseen, jossa aiheena oli katumus. Ohjeistuksessa sanottiin myös että aiheen voi kääntää päälaelleen, eli skräpätä asiasta joka ei kaduta. Aika nopiaan keksin aiheen mikä mua ei kaduta, nimittäin se että lähdin mukaan koulun metsäretkelle Korpirauhaan.

  Tää oli aika pikaleiska, ainut mikä hidasti tahtia oli kun piti odottaa maalin kuivumista... 

  Tekstissä kerron siitä kuinka aluks kukaan ei oikeen olis halunut lähteä tarpomaan metsään meidän armaan liikunnaopettajan kanssa, ja kunka paljon kaikenlaista valitusta ennen retkeä kuultiin koulussa. Ja kuinka retki olikin sitten ihan huippu juttu, ja että sen olis pitänyt kestää monta kertaa pidempään! (Ja älkää kuvitelkokaan että mulla olis tollanen käsiala, tuo on tulostettu! :)

  Tuo sienipaperi sopii musta hyvin aiheeseen, retkellä kerättiin myös sieniä, ja huopaiset kirjaimet on jotenkin "maanläheiset". Ja pampulanauhaa nyt ei tarvii edes perustella :) Reunoihin sipaisin vähän Mementon punaista mustetta ja kirjoitin kuvan ihmiset alareunaan. Leiskassa käytin jälleen niin ihanaa twistiä, kuka niitä oikeen keksii?! Jos sä Ellis yksin näitä keksit niin huhhuh! Ne on aina niin hyvän näkösiä, ja tulee itekin tehtyä välillä vähän erilaisia leiskoja.

  Huomenna se koulukin taas alkaa, ei, ei ,EI jaksa! Ei voi enää skräpätä keskellä yötä tai väritellä leimakuvia heti aamusta sängyssä! Mitä se semmonen elämä on? ;)