Vähän on ollut askarteluinto OFFilla, kun ei se hirveesti houkuttele kun huoneenpuolikas on täynnä laatikoita ja hyvä jos pääsee pöydän ääreen. Mutta torstaina se sitten tapahtu, nimittäin MUUTTO! Veli lähti, ja jos se ei olis halunnukkaan lähteä, niin se olis itkeny ja lähteny ;) Sitä ei täällä enää kaivata! Mutta en mä vielä omaa huonetta saanu, tässä vissiin kestää vähän kun pitää muutkin huoneet tapetoida ja on kakkea muuta sählistä... Mutta kyllä mä sen saan, kesään mennessä viimeistään! 

  Ja kuin muuton kunniaksi, p*skarteluinto palasi eilen oikeen rytinällä! Iltapäivällä tein kortteja oikeen kunnolla ja illalla helmeiltiin äitin kanssa monta tuntia. Tässä päivän korttisato:

P*skiksessahan oli tällä viikolla haasteena vihreä ja ruskea, ja näistä korteista oikeestaan kolme taitaa sopia siihen, vaikka vain yhden tein varta vasten haasteeseen, joten tässä nyt ne kolme:

Tämä on se jonka tein haastetta varten. Super yksinkertanen, mutta välillä niitäkin tarvitaan :)

Ja nämä kaksi sattui sitten sopimaan haasteeseen. Aika simppeliä näissäkin, tai ainakin jälkimmäisessä. Oikeasti ylemmän kortin punertava paperi on muuten paljon ruskeempi.

Ja tässä loput eilisen kortit, joissa kaikissa on käytetty Maijulta Askartelukirppiksellä ostettuja leimoja: 

 

Niin ja tuon iiihanan Marthan sydänleikkurin ostin Xingiltä :) 

 

ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ :)