Tällä kertaa Lauran haasteessa pyydettiin käyttämään toukokuun PageMapseja, joista mä valitsin tämän:

 

   Eli yhden lettereistä, tosin reilusti muunneltuna. Mm. käännetty peilikuvaksi ja ylösalaisin, jolloin luonnos näyttää tältä:

   Joten jos ei ole jo liikaa muunneltu, niin tällä mukana:

   Pääsi vihdoin nuo Elliksen pääsiäisarvonnassa voitetut leimasimetkin käyttöön :) Ne on tosi söpöjä ja ihania mutta ei vaan oo tullu tehtyä sellasta mihin ne sopis... mutta tän ikäsen neidon leiskaan ne on mun mielestä just passelit :) Leimasin elukat siis kuviopaperille, jota jäi Leikka&Liimaan Samat materiaalit-haasteesta. 2v:n alla oleva pipariympyrä on leikattu Lehtipollon leikkurilla, ja nyt kyllä pitää saada se, toi on just hyvän kokonen! Tahtoo :)

   Ekat ompeluksetkin on päässeet leiskaan, ja ei varmana ole viimeset! Tykkään! (Alalangaksi oli muuten ihan vahingossa jäänyt musta puola niin se tuleekin ihan kivasti tuolta alta näkyviin ja ommel onkin sitten kaksivärinen ;)

    Niin ja tämän korun väsäsin yks ilta teeveen ääressä:

 

    Mä en tiedä mikä tätä kuvaa vaivaa, oikeesti kaikki noi korunosat on hopeisia... ?? Mutta sydän on siis Ateenan-reissulta parin vuoden takaa (siellä oli niiiin ihania helmikauppoja!) ja avain Sinellin koristenappipusseista. Avain on kiinni paksuimmassa renkaassa kahdella renkaalla, jotta se ei käänny "kyljelleen" tota sydäntä vasten. 

    Ja kyse on siis tämmösestä pitkäketjusesta korusta :)

   Ihanaa päivää kaikille ♥