Ensiksikin todisteita ettei täällä blogissa ihan muuten vaan oo ollu näin hiljasta, vaan kun on vaan kaikkea muuta työnalla nytten:

(Yläreuna vielä leikkaamatta, joka kävi muuten tosi helposti Fiskarsin sormiveitsellä ;)

Eli täällähän tapetoidaan :) Ja on nyt kyllä vihreet seinät veljellä, mutta minkäslaiset mä haluun...? hmmmmm....

Ja tietty kokeet on vienyt aika paljon aikaa, mutta nyt ne on ohi!! Perjantaina oli viimonen ja sen kunniaksi mä vähän niinkun palkitsin itseni eilen ihanalla skräppäysreissulla:

 

Eli eilen startattiin Xingin, Elinan ja Mian kanssa kohti Hämeenlinnaa, tai no oikeestaan kohti Skräpteekkiä :) Hyvin me perille löydettiin vaikka navigaattori ei ihan metrilleen osoitetta löytänykkään :D Perillä nähtiin sitte Ninarsku ja tietty Skräpteekin Miia. Syömisen ja ostostelun jälkeen koittikin sitten monta tuntia tiivistä skräppäämistä ♥ Kiitos kaikille, niin matka-, ruoka- kuin skräppäyseurastakin, ja erityiskiitokset Elinalle kyydistä ja Miialle tarjoilusta!! 

Tässä kaksi eilen tehtyä leiskaa:

Eli äitin smaragdivarpaista, jotka tuntuu olevan selvä kesän merkki :)

Ostin nuo huopaThickersit ja Papermanian ruskeat kirjaimet sekä rik-rak-nauhan eilen Skräpteekistä, niin ja tuon kuviopaperin kanssa. (aikasta paljon muutakin tuli kyllä taas ostosteltua...)

Ja toinen ihanasta mökistä Joensuussa, joka on ihan että paratiisi :)

Sydän on v:stä ja &-merkistä leikelty.

Leikkasin yhdestä Sassa Fras Lassin paperista sen boordi alareunan ja piirsin sen mukaan tuon journalingin reunat. Vähän jäi ärsyttämään tuo suttu tekstissä mutta sen kanssa on vissiin vaan elettävä...varsinkin kun toisella puolella on vielä kauheempi sotku ;)

 

Sitten kuvasin tänään vielä kaikennäkösiä leiskoja mitä on jääny kuvaamatta, joten tässä nyt niitä:

 

Ärsyttää kun otsikossa piti lukea "Toiset täyttää ristikoita, Meidän äiti leipäpusseja", mutta joku älynväläys muhun kesken dymoilun on vissiin iskenyt... ja nyt on dymonauha loppu joten korjaan virheen sitten kun ostan lisää.

Nuo kuviopaperit on October Afternoonin Road Map-sarjaa, ja koska mulla ei ole sitä 12"x12" kokoisena, kieroilin tohon yläreunaan kaksi eri palaa jotka näyttää olevan yksi pala revittynä kahdeksi :)) ainakin mun mielestä...

Tästä tykkään, paitsi noista sotkuista yläreunassa... Tämä oli pitänyt tehä jo pitkään, olin tuota paperiakin säästellyt tätä varten...

Eka t on muuten oikeesti f väärin päin ;)

Ne vaan on niin pehmeet!!

Serkun tytöstä oli pakko skräpätä tää sivu, näkisittepä ton ilmeen tossa kuvassa... Mutta hiukset ainakin näkyy, ne on ihan pystyssä kaikesta kieriskelemisestä ja hyppelemisestä peitolla!!

 

Tämän tein Heinikalle vierailevana DT:nä jonkun aikaa sitten, Liisa-mania vaan jatkuu :)

Kukkakuvio on toteutettu maskilla, jonka päälle tuputtelin akryylimaalia. Kuvion kuivuttua halusin koprostaa reunoja joten kävin ne läpi tussilla ja lisäsin lopuksi vielä vähän timantteja :)

Nää kuvat on niiiiiin herkkuja, niin kun koko leffa!! ihanaihanaihanaihanaihanaihanaihanaihanaihana leffa!! ♥♥♥

 

Ja sitten veilä tää... Tässä siis asettelu on skräpistetty suoraan Ninarskulta, ja tämäkin leiska on tehty jo n. kuukausi sitten, mutta en oo kehdannu/halunnu/jaksanu julkaista tätä, koska mua niin ärsyttää tän totaalinen vinous!! Muuten tykkään tästä asettelusta ja koristeista ja paperesita ja kaikesta tosi paljon, mutta se vaan on niin vino!! *nyyh* No, jos joku joskus kysyy nin tänhän on sitten tarkotuskin olla näin, ihan varmasti on! 

Kiinalaistie on Helsingin Vartiosaareen joskus 1900-luvun alussa kiinalaisten rakentama tie, tai no tätä nykyä enempikin polku. 

(niin ja te Mokon tapaamisessa olleet, tuo perhonenhan on siitä koristevaihdosta, hihkaiskoon se jolta se on :)

Nyt lenkille, ja kamera mukaan kuten yhdellä toisellakin kerralla oli, jolloin nappasin tämän:

 

Toivotaan että kesä tulee takasin, täällä ainaski on aika synkeä ilma... :(