Tässä nyt joitain kuvia mun "huoneesta", eli tila on HYVIN rajallinen, muutama neliömetri jos sitäkään. Tavarat piti saada siis todella toimivasti ja pienesti säilöttyä ;)

Mangneettitaululla Tarja M:n antama superihana kortti :) Ylhäällä vasemmalla on "pyykinaru" korteille joita tulee tehtyä. 

Ikean koukkujärjestelmällä sai aika hyvin kaikki kirjaimet ja leimasimet yms. ripustettua. Ja tuo on toiminut mulla tosi hyvin! (ihme kyllä, aluks ajattelin että toi tulee olemaan ihan sekasorto :) Tuo "Juuli"-lappu magneettitaululla on ikivanha, oon saanut sen Sinellin kojusta joillain messuilla mallina galligrafia tekniikoista joskus 6- tai 7-vuotiaana :D Se vaan on säilyny kaikista suursiivouksista huolimatta. Taululla myös käteviä (Ikean) maustepurnukoita, joissa pikku leimasimia, nauhaa ja kukkia.

Vanhasta tietokonepöydästä tulikin just hyvä askartelupöytä, tuo vetolevy säästää hirveesti tilaa! Ja kaiken tärkeimmän sai hyvin noihin purnukoihin, tosin niitä on kyllä tulossa vielä lisää ;)

Vanhat vihreät teekupit täti antoi joskus mosaiikkitöitä varten pilkottavaksi. No, oli niin hyvän laakeet ja isot kupit että ne pääsi sitten kukkien ja Mementojen säilytykseen.

Tuossa valkoisessa lipastossa jonka päällä nuo paperitelineet on, on kolme laatikkoa: Ylin koruille, lakoille, meikeille ym., toinen on ylemmässä kuvassa ja alimmassa on albumit ja loput paperit kansioissa. Tuohon kuvan laatikkoon sai tavarat hyvin aseteltua vanhoissa jätskipurkeissa :) 

Nää kukat on niin hauskoja kuvattavia :)

 

Mutta eihän tässä tietty kaikki askartelukamat ole, vielä on yksi vähän korkeampi laatikosto, vaatekaapista puolet on laatikoita ja sitten on vielä sängynaluslaatikot... Että ei nää kamat ihan hetkessä lopu!