Tässä nyt se toinen kori, en olis uskonut että tällanen pyöreäkin onnistuu! Ohjeen löysin täältä. Tuolla on mutten ihan älyttömästi kaikkia askarteluohjeita, suosittelen! Tai no mä kyllä vähän muuntelin tota ohjetta, kun halusin vain yhden sangan, ohjeessa niitä on yksi molemmilla puolilla.

 

   Näitä koreja on tosi kiva tehdä, mutta ennen äitienpäivää ei taida olla tarvetta... :( No, siitä äitin korista tulee sitten joku tosi superhieno jota mä tässä teen sitten yli kuukauden ;) Ainakin ostan sinne sisälle niitä Sockan irtokonvehteja ja jotain muuta hyvää mistä se tykkää. Niin ja teen jotain oikeen isoja suklaamuffineja!

   Tällanen tuli tehtyä eilen illalla yhdelle perhetutulle, joka on tosi intohimoinen lentäjä :) Olen kuvan joskus leimannut Craftican tapaamisessa ko. henkilöä ajatellen, on niin sopiva ;) Kuvassa ei ehkä näy, mutta koko lohikäärmeen reunat on käyty läpi kimalleliimalla, joten koko lohari hohtaa tosi nätisti :D

Oottekos käynyt jo Inspiksen uusilla sivuilla? Näyttää mun mielestä tosi hyvältä! Varsinkin keskustelupalstaa odotan innolla!